RCS & RDS, cel mai mare furnizor de servicii de internet si televiziune de pe piata locala, a lansat o promotie prin care pana la finalul anului ofera internet nelimitat in reteaua 4G, fara limitare de viteza si fara niciun cost suplimentar la abonament.Abonamentele au preturi intre doi si cinci euro, cu TVA.

Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor existenti cat si celor care contracteaza acum unul dintre abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5, Nelimitat si utilizeaza un echipament compatibil in reteaua Digi Mobil 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600). Abonamentele din cele doua game au preturi intre doi si cinci euro, cu TVA.

Telefoanele pe care RCS&RDS le are in oferta si sunt compatibile cu tehnologia 4G (de tip TDD) sunt Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4, Allview X2 Soul Pro, Allview P8 Energy – in curand), Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM (in curand), Philips (Philips S396, Philips V526) si HTC (HTC One M9).

Preturile echipamentelor din oferta Digi Mobil incep de la 499 lei (TVA inclus) si pot fi achizitionate in rate, incepand de la 21 lei/luna, fara dobanda.

„Deocamdata avem 12 modele disponibile in oferta, dar pana la finalul anului vrem sa dublam numarul telefoanelor”, a declarat Ovidiu Bejan, directorul comercial al RCS&RDS.

Pe de alta parte, Dragos Spataru, directorul diviziei de comunicatii fixe si mobile din cadrul operatorului, a declarat ca in prezent, la nivel mondial, 40% dintre terminalele 4G sunt compatibile cu TDD, tehnolohia folosita de RCS&RDS

„Cresterea numarului de terminale care se lanseaza si sunt compatibile cu tehnologia 4G in TDD este mai mare decat cel al telefoanelor noi compatibile cu 4G in format FDD. Credem ca intr-un an sau doi toate telefoanele vor fi compatibile cu aceasta tehnologie”.
Intrebati despre telefoane premium precum iPhone 6s si iPhone 6s Plus sau Samsung S6 Edge, oficialii companiei au spus ca acestea nu sunt in oferta operatorului, insa aceste telefoane functioneaza pe reteaua 4G a RCS&RDS.

Operatorul a lansat tehnologia 4G in urmatoarele orase din tara: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, acoperirea de exterior in acestea urmand sa fie finalizata la 15 Noiembrie 2015.

A doua etapa a proiectului urmeaza sa fie finalizata pana la finalul acestui an, cand compania va lansa servicii in alte 15 orase: Alexandria, Baia Mare, Braila, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu Jiu, Targu Mures, Vaslui, Barlad, Lugoj, precum si Valea Prahovei si zona turistica Brasov.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii de continut video la cerere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri