Fortech, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de software din centrul tarii, cu capital 100% romanesc, a deschis un al doilea birou operational la Iasi in decurs de 6 luni, in proiectul Moldova Center.

Compania din Transilvania, specializata in servicii software, cu 600 de angajati la nivel local, va adauga inca 100 de noi locuri de munca cu ocazia inaugurarii noului spatiu de birouri, iar acest demers reprezinta o continuare a procesului de extindere inceput in primavara acestui an, cu ocazia deschiderii centrului operational din Oradea.

Compania Fortech are sediul central in Cluj-Napoca, amplasat intr-o cladire proprie de birouri si inca trei spatii inchiriate in Cluj-Napoca.

Noul birou din Iasi este amplasat intr-un spatiu nou, inchiriat, recent finalizat, localizat in centrul de afaceri Moldova Center, o cladire certificata BREEAM „Very Good”, cu dotari de clasa A si eficienta sporita in utilizare. Acesta ocupa o suprafata de peste 500 mp.

Echipa tehnica din Iasi a crescut organic, numarand in prezent 35 de specialisti si va contribui la consolidarea prezentei Fortech in regiune.

“Extinderea in noile centre ne-a oferit posibilitatea de a pilota un nou model de colaborare in echipe distribuite, care este benefic si replicat ulterior cu succes in relatiile de lucru cu clientii nostri. Echipa din Iasi este una extrem de talentata, cu o serie de competente ce se aliniaza specificului proiectelor noastre si ne ofera posibilitatea de a extinde oferta noastra de dezvoltare catre segmentele de clienti pe care le adresam. Expertiza echipei din Iasi acopera toate limbajele de programare majore (Java, .NET, C++, Mobile) si QA si vizeaza in continuare extinderea echipei nucleu cu specialisti cu experienta si abilitati de management de proiect si leadership”, a declarat Calin Vaduva, CEO Fortech.

Deschiderea biroului din Iasi urca numarul de angajati ai Fortech la peste 600 de salariati, dupa ce in ultimii ani a inregistrat un ritm de crestere sustinut.

Fondata in 2003, cu sediul in Cluj-Napoca, Fortech a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, pastrandu-si locul printre cei mai activi jucatori pe piata de software din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri