Fortech, una dintre cele mai mari companii de inginerie digitală din România, anunță finalizarea procesului de integrare cu GlobalLogic, o companie a grupului Hitachi și lider în inginerie digitală, devenind oficial GlobalLogic România. Ca urmare a procesului de integrare, Fortech, o companie GlobalLogic, va opera în România ca o filială GlobalLogic, iar integrarea brandului se va finaliza în perioada imediat următoare.

Achiziția Fortech consolidează prezența semnificativă a GlobalLogic în Europa, poziționând compania printre cei mai importanți jucători din România, cu o echipă formată din peste 1200 de oameni (peste 70% dintre ei ocupând roluri de Mid, Senior și Expert) și centre operaționale în cinci orașe din România: Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Iași și București.

Expertiza echipei din România completează soluțiile GlobalLogic dedicate sectorului auto, medical, industrial, financiar, media și entertainment.

După o perioadă de aliniere strategică și fuzionare a departamentelor și a structurilor de raportare, noua organizație din România va funcționa în continuare ca Group Delivery Unit, condus de Călin Văduva, fostul CEO Fortech, care va ocupa funcția de Group Delivery Unit (GDU) Head în GlobalLogic.

Această formațiune va reprezenta cel de-al 4-lea Group Delivery Unit din regiunea EMEA și se preconizează că va extinde dezvoltarea companiei prin crearea contextului potrivit pentru ca România să devină un vector important de creștere pentru GlobalLogic în regiunea EMEA.

Noua entitate va opera sub o nouă denumire legală: GlobalLogic Romania S.R.L.

În 21 noiembrie 2022, GlobalLogic Inc., o companie a grupului Hitachi, a anunțat semnarea acordului definitiv de achiziție a companiei Fortech. În 7 februarie 2023, GlobalLogic a anunțat finalizarea procesului de achiziție a companiei Fortech. În ianuarie 2024, fuziunea legală și schimbarea denumirii societății au fost finalizate. Începând cu 1 februarie 2024, Fortech, o companie GlobalLogic, va trece integral la brandul GlobalLogic.

Fortech, o companie GlobalLogic (www.fortech.ro) este o companie de servicii software a cărei expertiză tehnică se extinde pe diferite sectoare, de la industriile auto sau financiar, până la domeniul medical și alte domenii. și clasarea în Top-ul Catalyst 100 a celor mai doriți angajatori din România pentru 2 ani consecutivi.

Fortech, o companie GlobalLogic, acoperă dezvoltarea software end-to-end pentru a oferi inovația, scalabilitatea, calitatea și rapiditatea de care au nevoie clienții săi.

Sursa foto: GlobalLogic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri