eBay Inc., liderul licitatiilor online, a anuntat incheierea tranzactiei de cumparare a site-ului StumbleUpon, pentru 75 mil. dolari cash, valoare ce atinge maximul sumelor vehiculate in ultimele saptamani.
StumbleUpon este specializat in examinarea si recomandarea paginilor web in cadrul unor site-uri ca Flickr, MySpace sau YouTube, pe baza voturilor internautilor cu interese comune. Site-ul numara 2,3 milioane de utilizatori si inregistreaza o crestere de 150 de procente anual.

Serviciul oferit de StumbleUpon ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca website-uri, videoclipuri, produse, oameni sau alte informatii disponibile online, in functie de necesitatile fiecaruia. Cinci milioane de recomandari sunt adaugate zilnic, ceea ce inseamna ca eficienta StumbleUpon creste odata cu numarul de utilizatori.

Prin combinatia realizata intre recomandarile utilizatorilor si programele de cautare, StumbleUpon poate fi o buna alternativa a renumitului motor de cautare Google.

Recomandarile inregistrate in baza de date a StumbleUpon ar putea servi ca sistem de referinta prin care utilizatorii eBay sa localizeze licitatiile care ii intereseaza.

Actiunile eBay au crescut cu 2,5 procente, echivalentul a 81 de centi, ajungand la 33,22 de dolari pe actiune. Compania eBay sustine ca nu se asteapta ca achizitionare StumbleUpon sa aiba un efect material puternic asupra estimrilor financiare facute de companie pentru anul 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri