UPC Romania, cel mai mare operator de cablu TV (CATV) de pe piata locala avea, la finele celui de-al doilea trimestru 1,35 milioane clienti, in scadere fata de primul trimestru, cand avea conectati aprox. 1,4 milioane de clienti.
Astfel, compania furnizeaza Internet pentru 137.800 de clienti, comparativ cu 133.000 la sfarsitul primului trimestru. Pe zona serviciilor de telefonie, compania avea 71.900 de abonati, cu 6.500 mai mult decat in decat in primul trimestru al anului, arata un raport al Liberty Global.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in prezent, aproape 1.400.000 clienti, din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 600 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara.

UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc, unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu ce ofera servicii video, voce si acces la internet unui numar de aprox. 16 milioane de clienti. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia si detine actiuni in companii de distributie media din intreaga lume.

Pe piata locala, UPC a intrat in anul 1992 si este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de comunicatii prin cablu, dupa ce a investit peste 500 milioane de dolari, in principal pentru achizitia firmei Astral Telecom, in 2005, pentru 400 de milioane de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri