Toate privirile vor fi indreptate catre Epson la expozitia IFA din acest an de la Berlin, Germania, pentru ca, in cadrul evenimentului, vor fi prezentate patru noi proiectoare 3LCD
Epson va lansa patru noi produse inovatoare la IFA 2007. Prezenta Epson la targul anual al produselor electronice de larg consum va culmina cu o imbinare de discursuri relevante si prezentari de produse in premiera, transformand ‘Epson City’ in principala atractie a vizitatorilor.

Philip Oldham, Senior Product Manager, Video Proiectoare, Epson Europa comenteaza “IFA este un eveniment major in calendarul companiilor producatoare de bunuri electronice, fiind platforma perfecta pentru lansarea unei noi generatii de produse Epson. Vom prezenta patru noi inovatii in segmentul proiectoarelor 3LCD, iar produsele vor avea parte de demonstratii live, alaturi de sistemele aflate in standul “Epson City”.

Desi detaliile complete si specificatiile tehnice ale produselor vor ramane invaluite in mister pana la data de 30 august, atunci cand IFA isi va deschide portile, este cunoscut faptul ca doua dintre produsele prezentate vor mari gama de sisteme “entertainment” Epson, celelalte inovatii fiind remarcabilele sisteme High Definition. In standul “Epson City”, vizitatorii vor putea vedea proiectoarele in medii “reale”, relaxandu-se pe canapea, pentru a putea experimenta sunetul de inalta fidelitate si calitatea imaginilor intregii game de produse “entertainment” marca Epson.

Pe langa prezentarea in exclusivitate a acestor produse, vicepresedintele executiv al corporatiei Seiko Epson, Norio Niwa, va participa la IFA si va tine un discurs edificator in prima zi a targului. Adresandu-se unui auditoriu specializat din domeniu si din media internationala, domnul Niwa va dezvalui strategia globala Epson pe piata bunurilor electronice, accentuand in acelasi timp ideea de mentinere a politicilor companiei, mai ales aceea de continuare a programului de inovare a produselor.

“Aceasta este cea mai importanta prezenta a Epson la IFA din ultimii ani”, adauga Philip Oldham, “si, date fiind obiectivele propuse pentru aceasta participare, ne asteptam sa fie si cea mai de succes de pana acum.”

Targul IFA este deschis din 31 august pana pe 5 septembrie, in centrul expozitional Messe din Berlin.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri