Gigantul Microsoft a lansat trei noi modele ale playerului digital muzical Zune, care isi descarca automat prin wireless fisiere de muzica, poze si filme atunci cand sunt aproape de calculatorul utilizatorului, miscare menita a reduce diferenta fata de cel mai de temut concurent al sau, iPod-ul de la Apple.
Apple a inregistrat, pe segmentul de iPod-uri, vanzari de mai mult de 100 milioane de unitati de la lansarea din 2001, in timp ce Microsoft a raportat vanzari de 1,2 milioane unitati la modelul Zune cu o memorie de 30 GB, lansat anul trecut, relateaza Reuters, potrivit NewsIn.

Noul model Zune va aparea in variante de 4GB, 8GB si 80 GB si vor pemite utilizatorului sa sincronizeze automat fisierele media printr-o retea WiFi, in timp ce bateria dispozitivelor Zune se incarca.

Microsoft tinteste de asemenea sa lanseze Zune Social, un site web prin care utilizatorii pot asculta muzica preferata, pot face schimb de playlist-uri si isi pot gasi prieteni cu aceleasi gusturi.

Noile divizii, programate sa ajunga pe piata la mijlocul lui noiembrie, ajung la preturi de 149 dolari la modelul de 4GB, cel de 8 GB costa 199 dolari, iar modelul de 80 GB se va vinde la 249 dolari.

Analistii spun ca scopul dispozitivelor Zune este sa isi mentina publicul deja existent fericit, chiar daca noile divizii nu sunt destul de performante in comparatie cu Apple.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri