Samsung Electronics isi transforma in companie locala reprezentanta din Romania, noua structura urmand sa coordoneze pietele din Romania si Bulgaria.
"Ambele piete au devenit regiuni esentiale pentru Samsung Electronics, datorita structurilor lor dinamice de piata. De acum inainte, Samsung Electronics Romania va avea o prezenta mai activa si va opera afacerile companiei prin intermediul unui birou local. Ne dorim sa aducem Samsung mai aproape de piata, in ambele tari (...) scopul principal fiind acela de a a satisface necesitatile clientilor nostri si de a aduce pe aceste piete produse de cea mai buna calitate, cat mai rapid posibil", a declarat Jae Cheon Park (foto), Samsung General Manager pentru Romania si Bulgaria.

Structurile de management vor ramane neschimbate, a afirmat Jae Cheon Park, chiar daca de acum incolo biroul din Romania va coordona si activitatea din Bulgaria. Compania va continua politica de angajare inceputa anii trecuti, a completat reprezentantul Samsung.

Compania Samsung Electronics este prezenta in Romania si Bulgaria prin partenerii sai locali. Ambele piete au fost coordonate pana de curand de Samsung Electronics Austria GmbH, care superviza intreaga activitate a companiei in Europa Centrala si de Est.

Samsung isi propune sa devina “O e-Companie Digitala”, iar pentru aceasta si-a transformat operatiunile, plasand tehnologia digitala in centrul atentiei. Astfel, intregul lant de aprovizionare al companiei, de la vanzari, marketing si comunicatii, pana la cercetare, productie si distributie, este operat electronic, prin intermediul unei retele bazate pe internet.

In 2006, compania-mama a anuntat vanzari de 63,4 miliarde dolari si un profit net de 8,5 miliarde dolari. Avand aproximativ 138.000 de angajati in 124 de birouri din 56 de tari, compania este alcatuita din cinci divizii principale de afaceri: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business si Digital Appliance Business. Samsung Electronics este unul dintre cei mai mari producatori de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile si ecrane LCD.

In Romania, Samsung a inregistrat anul acesta vanzari in valoarea de 150 milioane euro, si estimeaza ca anul viitor cifra de afaceri va urca pana la 200 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri