Programele realizate de Adobe Systems, cel mai mare producator de soft-uri pentru design grafic la nivel mondial, vor fi printre preferatele hackerilor in 2010, depasind astfel atacurile informatice auspra aplicatiilor Microsoft Office, scrie revista ComputerWorld, care citeaza un raport realizat de McAfee, unul dintre cei mai importanti producator de solutii de securitate la nivel mondial.
“Cybercriminalii au <<necajit” destul de mult produsele Microsoft datorita popularitatii lor, dar in 2010 estimam ca programele Adobe, in special Acrobat Reader si Flash vor fi in topul atacurilor”, scrie in raportul “Predictii ale amenintarilor in 2010”.

De obicei, hackerii ataca produsele foarte utilizate pentru a obtine un impact maxim, iar de foarte mult timp principala tinta a acestora a fost Microsoft.

Kevin Lynch, directorul pe segmentul de tehnologie al Adobe, recunoaste ca in ultima perioada producatorul de software a fost atacat tot mai des de cybercriminali, dar adauga ca firma face eforturi pentru a stopa aceste amenintari.

Totodata, McAffe se asteapta la atacuri tot mai multe asupra siteurilor de socializare precum Twitter si Facebook, devenite tot mai populare in ultimul an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri