Americanii sunt cunoscuti ca fiind cei mai mari bautori de cafea din lume, uneori cheltuiesc mai multi bani pe cafea decat economisesc pentru pensie. In urma unui sondaj realizat recent s-a dovedit ca aproximativ 30% din milenari recunosc ca au cumparat o cafea de cel putin trei ori pe saptamana, potrivit CNBC.

Cu toate acestea, o singura bautura este doar pentru cei pasionati cu adevarat: o cafea de 18 dolari de la Extraction Lab din Brooklyn al companiei Alpha Dominche.

“Daca ai sti ce a intrat in aceasta cafea inainte sa ajunga in ceasca, ai spune ca, de fapt, 18 dolari nu este chiar asa de rau”, spune Thomas Perez, CEO-ul Alpha Dominche.

Cafeaua de lux este o combinatie intre boabele selectate pentru bautura si aparatele folosite pentru a o prepara. Boabele folosite sunt numite “gesha” si provin din Ninety Plus Gesha Estates din Panama. Un kilogram de astfel de boabe costa 350 de dolari, fiind cea mai scumpa cafea din SUA, sustin cei de la CNBC.

Extraction Lab utilizeaza aparate de cafea numite Steampunk, un astfel de aparat costa 13.900 de dolari, iar magazinul de cafea din Brooklyn are opt aparate.

Perez spune ca pretul merita pentru clientii sai: “Vindem de fapt destul de repede”.

cea mai scumpa cafea din lume

Sursa foto: Instagram

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri