Ministrii de Finante din Uniunea Europeana (UE) sunt de acord cu prelungirea termenelor de rambursare a imprumutului primit de Grecia, a declarat comisarul european pentru Afaceri Economice, Olli Rehn, citat de AFP, scrie Mediafax.
"Sunt sigur ca programul de redresare va reusi cu aceasta prelungire", a afirmat Rehn dupa o intalnire la Atena cu ministrul elen al Finantelor, Georges Papaconstantinou.

Vizita comisarului european are scop analizarea, impreuna cu oficialii greci, a programului de redresare economica a statului.

Directorul general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a cerut marti membrilor UE sa extinda termenele de rambursare a imprumutului de 110 miliarde de euro, pe trei ani, primit in luna mai de Atena de la Uniune si de la institutia financiara internationala.

Prelungirea trebuie hotarata in acelasi timp de ambele institutii si fara a astepta prea mult, a spus Strauss-Kahn.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri