Cantareata Lady Gaga a fost data in judecata de o fosta angajata, care spune ca artista ii datoreaza suma de 393.000 de dolari pentru orele suplimentare lucrate pentru ea, conform Mediafax.
Jennifer O'Neill a fost una dintre asistentele personale ale artistei si spune ca nu a fost platita pentru peste 7.000 de ore suplimentare lucrate pentru aceasta.

Potrivit publicatiei New York Post, artista a declarat in timpul unei audieri in acest proces ca nu isi plateste angajatii pentru orele suplimentare, intrucat acestia au beneficii pentru ca lucreaza pentru ea.

"Ma port chiar minunat cu cei care lucreaza pentru mine", a spus aceasta, motivand de ce nu isi plateste angajatii pentru orele suplimentare.

Ea a mai spus ca O'Neill a avut multe avantaje cat a lucrat pentru ea: "Dormea in paturi acoperite cu lenjerie din bumbac egiptean, in fiecare noapte, in hoteluri de cinci stele, calatorea in avioane private, putea sa manance caviar, petrecea cu fotograful Terry Richardson toata noaptea, purtandu-mi hainele, ii cerea casei YSL (Yves Saint Laurent) sa-i trimita pantofi pe gratis fara sa-mi ceara permisiunea, imi folosea reducerea de la YSL fara permisiunea mea".

Lady Gaga a mai spus ca O'Neill a fost pur si simplu un angajat rau.

Artista a spus ca, desi nu doreste sa o plateasca pe aceasta pentru orele suplimentare, va oferi suma pe care fosta asistenta i-o solicita celorlalti angajati care merita sa primeasca acesti bani.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august anul trecut, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.

In mai putin de trei ani de cariera, Lady Gaga a castigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 si "cel mai bine vandut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenti oameni ai decadei 2000, a fost inclusa in Topul 100 al celor mai influenti oameni din lume intocmit anual de revista Times.

De asemenea, Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebritati de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri