Alaturi de aceasta puternica ancorare in traditie, insa, exista si o componenta de inovatie care se regaseste, pe de-o parte, in meniu, acesta innoindu-se in fiecare an in functie de raspunsul oaspetilor, de preferintele lor etc., dar si la nivel de produse si concepte prin care capteaza mereu atentia unor categorii variate de public.
Sezonul acesta, Benihana Bucuresti a pregatit un concept special pentru cei care vor sa organizeze o aniversare mai speciala, o pauza de training mai dinamica sau pur si simplu o iesire memorabila cu prietenii. Benihana Live Cooking Lunch este o optiune de pranz inedita si revigoranta in acelasi timp, ce ofera un maximum de aport energetic, atat prin spectacolul culinar oferit, cat si prin varietatea de preparate servite: peste, creveti, vita, pui, legume si orez, dar si vedeta bucatariei japoneze: sushi.
Pe langa acest concept de pranz pentru grupuri, clientii individuali se pot bucura sezonul aceasta si de alte noutati in meniu, cum ar fi meniurile sushi de vara la preturi speciale, si de un alt produs inedit, o varianta rapida de pranz: Bento Box – o optiune de a gusta cate putin din toate “specialitatile” casei. Exista patru variante de Bento Box-uri, cu cate un preparat – vedeta: vita, somon, creveti si pui, alaturi de o selectie de sushi.
Restaurantul Benihana se afla la etajul 1 al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti. De-a lungul celor 9 ani de existenta, a fost premiat de nenumarate ori de revistele de specialitate (Food&Bar, HRB Expert, TimeOut, Restograf) pentru calitate, ambianta si constanta.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina web http://www.hojoplaza.ro/en/restaurants-bar/benihana
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: