Un lant rusesc de cafenele care taxeaza clientii in functie de timpul petrecut in locatie, insa ofera ceai si biscuiti gratis, a deschis o unitate in Londra. O cafea bauta pe fuga poate costa doar niste maruntis, scrie Telegraph.

Cafenelele Ziferblat, care au o strategie inedita de a taxa clientii – “totul este gratis, cu exceptia timpului pe care il petreci inauntru”, s-au dovedit a fi populare in Rusia. In tara de origine au fost deschise noua unitati in ultimii doi ani, care sunt vizitate de peste 30.000 de clienti lunar.

La intrarea in cafenea, clientii primesc un ceas cu alarma, isi noteaza ora sosirii, si pastreaza ceasul pe toata durata sederii. O taxa fixa de 1,8 lire sterline pe ora se aplica fiecarui client, indiferent cate cani de ceai sau alte produse consuma acesta.

Cafeneaua nu impune un timp minim de sedere, ceea ce inseamna ca o cafea bauta pe fuga poate costa doar niste maruntis.

In cafenelele Ziferblat clientii se servesc singuri de la aparate de cafea sau ceainice. Alte produse, precum gustari, fructe sau legume pot fi luate din bucatarie, iar clientii pot alege chiar sa isi spele farfuriile.

Sursa foto: Freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri