Hanner a realizat un stand cu design spectaculos pentru proiectul rezidential The Park de langa parcul Tineretului din Capitala, la targul imobiliar Project Expo.

Hanner a apelat pentru standul The Park la Mihnea Ghildus, designer si fondator Dizainar si Marilena Popa, arhitect de interior, care au creat un concept special.„Apartamentele din ansamblul The Park, dezvoltate pe un teren viran din apropierea Parcului Tineretului, se doresc a fi o extensie a parcului. Acesta este motivul pentru care am optat pentru un mix intre elemente de exterior, care amintesc de parc si elemente de interior, care transmit ideea ca pot fi construite lucruri de calitate si in Romania”, explica Mihnea Ghildus. „Standul poate fi interpretat ca o fereastra catre parc, asa cum sunt, de fapt, aceste apartamente. Apreciem interesul unui dezvoltator din Romania pentru promovarea designului romanesc si indrazneala de a se prezenta intr-un mod diferit la un targ imobiliar”, adauga designerul roman.

Stand the parkPrintre piesele expuse in cadrul standului The Park de la Project Expo se numara scaunul Lana, rezultat al colaborarii mai multor autori romani. Designul acestui scaun a fost realizat in colaborare cu Mihnea Ghildus si Alexandru Ionita, in timp ce designerul vestimentar Lana a creat modelul textil. Compania Photoliu, un proiect marca Irina Pogonaru, a fost editorul de design si producatorul scaunului. Alte produse expuse in cadrul standului The Park sunt: masa Twig, creata de 201 Design Studio, un produs inspirat de scaunul taranesc cu trei picioare; Fence bench, mobilier de gradina ce poarta semnatura Oana Coarfa, arhitect si designer din noua generatie, cu multe premii la activ si masa de cafea S3 proiectata de Alexandru Ionita si Octavian Badescu.

Primul bloc din The Park, vandut 70%

Grupul Hanner a construit deja un bloc cu 69 de apartamente, vandut in proportie de 70% din proiectul The Park. In a doua parte a anului trecut a demarat constructia celei de a doua cladiri, care va cuprinde 130 de apartamente de doua, trei si patru camere. Al doilea bloc va fi finalizat in a doua parte a anului 2015.

The park targul project expoDezvoltatorului imobiliar lituanian Hanner Group are in plan o investitie de 37 mil. euro din fonduri proprii pentru dezvoltarea The Park, proiect rezidential care in total va cuprinde 460 de apartamente langa parcul Tineretului din Capitala. The Park este cea mai mare dezvoltare a companiei Hanner in Romania. In perioada de boom a pietei Hanner a mai investit in doua proiecte rezidentiale in Capitala, Carol Park si City Centre Residence. Aceste proiecte au fost dezvoltate insa in parteneriat cu alte companii asa ca The Park este practic prima investitie 100% dezvoltata de Hanner. Constructia primei faza a proiectului The Park a demarat in 2013, iar primul bloc din cele 4 fiind finalizat in primul semestru din 2014. Dezvoltatorul vrea sa livreze un bloc pe an in proiect.

The park, stand project expoHanner Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania. Compania are un portofoliu care cuprinde active si dezvoltari in valoare de aproximativ un miliard de euro. Proiectele cele mai reprezentative sunt localizate in Lituania, Letonia, Rusia, Ucraina si Romania. Urmatoarele piete vizate sunt cele din Germania si Marea Britanie. Principalul segment pe care activeaza compania este cel al dezvoltarilor rezidentiale, unde au fost directionate mai mult de jumatate din investitiile totale. Au rezultat peste 400.000 de mp construiti cuprinzand peste 4.000 de apartmente.

Targul Project Expo, primul targ imobiliar din 2015 are loc in perioada 20-23 martie, la Sala Palatului, intre orele 10:00-18:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri