Incarcator solar

Incarcator solar

Cel mai neplacut intr-o vacanta deosebita este sa ramai fara baterie la telefon sau la aparatul foto. Iar cum nu poti fi intotdeauna langa o sursa de curent, este bine sa ai la indemana un incarcator solar universal. Ca sa nu ratezi momentele importante.

Sursa foto: Femeie care vorbeste la telefon/Shutterstock.com

Hard disk extern

Hard disk extern

Intr-o vacanta poti sa faci mii de poze si nu ai vrea sa stergi din amintirile tale. Solutia este simpla: un hard disk extern pe care sa il aduci acasa plin de toate momentele frumoase.

Sursa foto: Hard disk extern/Shutterstock.com

Camera GoPro

Camera GoPro

Cu o camera video GoPro poti face filmari demne de un regizor. Unde mai pui ca este mica, usoara, ocupa putin spatiu si o poti folosi in locuri sau in situatii dinamice, cum ar fi activitatile sportive, in care este imposibil sa folosesti un aparat foto.

Sursa foto: Filmare subacvatica/Shutterstock.com

Binoclu

Binoclu

Daca planuiesti sa mergi in Delta Dunarii, un binoclu este primul lucrul pe care sa-l pui in bagaj. Este perfect pentru birdwatching, deci practic pentru a intra subtil in viata pasarilor, care te vor rasplati cu un spectacol in plina natura.

Sursa foto: Birdwatching/Shutterstock.com

Patura electrica

Patura electrica

Daca esti o persoana sensibila la frig si tremuri de fiecare data cand pleci in vacanta cu cortul, o patura electrica iti va fi utila, mai ales cand mergi pe munte. Patura electrica te ajuta sa te incalzesti imediat, in functie de nivelul de temperatura pe care il alegi. Asa ca daca stii ca ai probleme cu circulatia sanguina, fa-i loc unei paturi electrice in bagajul tau.

Sursa foto: Patura electrica/Shutterstock.com

Sursa foto: Scuba diving/Shutterstock.com