Apple pregateste din plin in aceasta perioada lansarea noilor modele iPhone pe piata, unul dintre cele mai asteptate evenimente pe zona de tehnologie din toamna acestui an.

Conform datelor din piata, Apple ar urma sa lanseze noile modele iPhone (fiind vorba tot despre doua noi modele de telefoane) pe 9 septembrie, in cadrul unui eveniment de la care se asteapta multe noutati. Vedetele evenimentului vor fi cu siguranta cele doua noi smartphone-uri ale Apple, vazute de multi utilizatori drept repere ale pietei de profil.

Conform zvonurilor aparute in presa de profil, noua gama de smartphone-uri a Apple ar urma sa fie un usor upgrade la modelele lansate pe piata anul trecut. Practic, noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor beneficia de un nou procesor mai rapid, de o memorie de 2GB RAM, o camera foto de 12 megapixeli, mai performanta decat cea de pana acum, un design similar cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar care de aceasta data va fi mult mai rezistent si, cel putin in teorie, nu ar urma sa mai aiba problemele din trecut semnalate de utilizatori, potrivit carora telefonul isi schimba forma cand era tinut in buzunar. De aceasta data Apple a folosit o carcasa din aluminiu de o generatie mai noua.

Totodata, pe partea de imbunatatiri, noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor beneficia de functia force touch, introdusa prima data pe echipamentele MacBook, dar si de un senzor de amprentare imbunatatit.

In ceea ce priveste designul noilor telefoane, vocile din piata vorbesc despre introducerea unei noi culori in randul telefoanelor, astfel ca vom vedea disponibile noile modele iPhone in auriu, roz-auriu, gri si cunoscutul Space Grey.

Imbunatatiri vor fi, in mod evident, si in ceea ce priveste sistemul de operare, versiunea iOS ajungand la versiunea a 9-a.

Un semn bun este ca producatorul, dar si comerciantii au inceput deja o campanie de reducere a pretului pentru modelele de telefoane din generatiile anterioare, foarte multi iubitori ai brandului fiind interesati de oferte mai accesibile chiar si pentru un model premium al carui pret depaseste lejer 5.000 de lei la lansare sau 3.000 de lei in restul anului.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus, preturi la oferta

In cazul in care va doriti un smartphone Apple, atunci trebuie sa stiti ca in perioada urmatoare va urma un val de reduceri pentru modelele de telefoane lansate pe piata in cursul anului trecut de catre Apple. Marii retaileri din Romania au inceput deja sa aplice reduceri, astfel ca un model iPhone 6 are un pret de 2.999 de lei.

De cealalta parte, iPhone 6 Plus, fratele „mai mare” al iPhone 6, beneficiaza de o reducere chiar in aceste zile de 6% din pretul de lista la eMAG, smartphone-uri cu ecran de 5,5 inch al Apple fiind comercializat la un pret de 3.650 de lei.

iPhone 5s, oferte de la 2.300 de lei

Utilizatorii care vor un telefon performant, dar au ramas fideli dimeniunilor reduse pentru iPhone, se pot bucura in aceasta perioada de modelul iPhone 5s, practic un salt in urma cu aproape doi ani, cand Apple introducea pe piata, in premiera, functia de amprentare digitala, o revolutie pentru acea perioada venita din partea Apple.

In momentul de fata, un iPhone 5s se gaseste in magazinele de specialitate la preturi ce pornesc de la 2.300 de lei, astfel ca cine isi doreste un telefon cu caracteristici de top, dar cu un ecran cu o diagonala mai redusa poate opta pentru aceasta varianta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri