„Business reality-show-ul” Arena Leilor isi deschide cel de-al doilea sezon, nu numai cu noi concurenti, dar, mai ales, vor fi schimbari si printre Leii prezenti. Astfel, dintre cei cinci oameni de afaceri care au participat la prima serie a emisiunii, trei dintre ei au ales sa vina in continuare sa se intalneasca cu candidatii si sa negocieze cu ei noi oportunitati de a investi.

Este vorba de Dragos Anastasiu, Marius Ghenea si Cristina Batlan, milionari inclusi in Top 300 al celor mai bogati romani in 2006. In ciuda faptului ca cei trei au investit deja sume importante in afacerile propuse anterior, au ales sa participe si in seria a doua a emisiunii, nu numai ca prezenta, dar si financiar, anunta un comunicat al TVR.

Cei trei vor avea un nou partener de „lupta” cu concurentii in Arena, si el membru al aceluiasi prestigios „club” al milionarilor de top din tara. De fapt, conform Top 300, Gyorgy Baba din Targu Secuiesc, proprietarul afacerii cu magazine Cosmo, are cea mai mare avere dintre toti Leii din Arena de pana acum, fiind cunoscut pe piata distributiei de electrocasnice din Romania.

Insumate, averile celor patru depasesc 100 de milioane de dolari (sursa: Top 300), iar faptul ca au venit in Arena la TVR 2 demonstreaza ca sunt dispusi sa faca afaceri cu acei concurenti care se dovedesc a fi parteneri seriosi. Totul acum va depinde de concurentii si propunerile lor de afaceri si, mai ales, de abilitatea lor de a-i convinge pe investitori sa devina parteneri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri