Organizatia Salvati Copiii a fost premiata si anul acesta cu distinctia Special Award for continuous Excellence, in cadrul celei de-a treia editii a Galei Excelentei in Relatii Publice, pentru activitatile derulate in cadrul proiectului Prevenirea consumului de droguri in randul tinerilor. Printre premiantii aceleiasi sectiuni s-au numarat Connex (Programul Connex pentru viitor), care a obtinut titlul de Overall Award for Excellence si Jonathan Scheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, caruia i-a fost acordata distinctia PR Personality of the Year.

Premiul oferit de catre cei 18 membri ai juriului, practicieni de marca in domeniul Relatiilor Publice, reprezinta o recunoastere acordata pentru continuarea campaniilor de sensibilizare publica cu privire la fenomenul consumului de droguri. Criteriile in functie de care s-a realizat jurizarea s-au axat atat pe diversitatea activitatilor intreprinse de Salvati Copiii in beneficiul tinerilor (campanie media, elaborarea materialelor informative pentru publicurile tinta, organizarea sesiunilor informative in scoli si in afara acestora coordonate de tineri voluntari), cat si pe dezvoltarea segmentului de cercetare (elaborarea studiilor, cercetarilor calitative si suportului informativ pentru cursuri).

Proiectul Prevenirea consumului de droguri in randul tinerilor este finantat de Ministerul Sanatatii Programul Fondului Global de Combatere a HIV/SIDA, TBC si Malariei si se desfasoara atat in Bucuresti cat si in 14 judete unde Salvati Copiii are filiale.

Salvati Copiii Romania doreste sa multumeasca pe aceasta cale agentiei Y&R/Team Advertising, voluntarilor, tuturor reprezentantilor mass-media si partenerilor care au contribuit la promovarea campaniei de prevenire a consumului de droguri de catre adolescenti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri