Google Think Insights

Google Think Insights

Este un instrument foarte util antreprenorilor si profesionistilor din diferite industrii. Instrumentul gazduieste studii de caz, noi descoperiri, sfaturi despre cum sa-ti cresti business-ul dar si exemple concrete. Include si instrumente pentru perfectionarea campaniilor de reclame. O colectie importanta este cea care adreseaza modalitatile in care poti face din site unul responsive.

Google Correlate

Google Correlate

Parte din Google Trends, Google Correlate permite utilizatorului sa urmareasca tendinte intr-o anumita perioada de timp. De exemplu, scrie “supa” si vei vedea o crestere a cautarilor in timpul lunilor de iarna. Partea si mai fascinanta este functia Search by Drawing. Deseneaza un grafic si Correlate iti va oferi keyword-uri care se potrivesc cel mai bine cu graficul creat.

Google Keep

Google Keep

Google Keep este o aplicatie excelenta de luat notite si remindere; este disponibila atat pe desktop cat si pe mobile.

Panoramio

Panoramio

Panoramio combina Google Maps cu fotografii personale, lasandu-te astfel sa iti perzonalizezi calatoriile.

Google Art Project

Google Art Project

Culturalizeaza-te online prin vizualizarea de fotografii de rezolutie inalta ale unor opere de arta ale artistilor consacrati.

Google Input Tools

Google Input Tools

Google Input Tools iti permite sa scrii in peste 80 de limbi diferite fara a fi necesar sa downloadezi tastaturi virtuale speciale. Deci, poti scrie in China, in caracterele lor!

Google nGrams

Google nGrams

Google nGrams este un instrument amuzant care iti permite sa cauti cuvinte si cat de mult au fost folosite in peste 5,2 milioane de carti, publicate intre anii 1500 si 2008. Poti vedea si cum au fost folosite si cum s-au schimbat, in timp.

Ai nunta?

Ai nunta?

Google te ajuta sa o organizezi! Te ajuta sa alegi o locatie potrivita, construirea unui website, idei de invitatii si asa mai departe.

Google Sky

Google Sky

Daca intri pe adresa Google.com/sky poti explora Universul, pana la cele mai indepartate stele. Imaginile folosite sunt preluate de la sateliti ai NASA, Sloan Digital Sky Survey si Telescopul Hubble.

X minute timer

X minute timer

In Google, scriind “4 minute timer” (sau alta cifra), poti seta un cronometru cu alarma. Perfect pentru o scurta “atipeala” cu capul pe birou.

Sursa foto: Shutterstock: Instrumente