Pentru a reusi in ceea ce isi propun, antreprenorii din Romania ar trebui sa fie mai flexibili, sa colaboreze mai bine intre ei si, cuvintele cheie - "munca, munca si iar munca. Succesul nu vine peste noapte, asa cum isi imagineaza unii", spune Vlad Andrescu, redactor-sef la start-up.ro, din experienta pe care a avut-o cu sutele de antreprenori cu care a avut contact.

Pentru a sprijini antreprenoriatul din Romania, start-up.ro va organiza pe 22-24 iunie, la Poiana Brasov, prima editie a Startup Your Life, o tabara antreprenoriala cu trei zile de training intensiv, experiente atat hands on, cat si teoretica, de la speakeri recunoscuti din piata.

"Antreprenorii din Romania trebuie sa dea dovada de rabdare. Multi se grabesc, pornesc business-uri cu gandul la profit si doar la profit. Apoi, ai nevoie de persistenta, sa nu cedezi, sa nu te lasi intors din drum de piedici. Si, dupa cum spuneam anterior, multa munca. Fara munca, lucrurile nu se vor alinia de la sine", puncteaza Vlad Andriescu. Si aici intervine si Startup Your Life, spune el, care isi propune, pe langa teorie, sa ofere si "mindsetul" necesar cresterii sanselor de a reusi, prin cei 8 speakeri care vor fi prezenti dar si interactiunea dintre participanti.

Afla din interviul video ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a putea participa la Startup Your Life, viziunea lui Vlad asupra presei din Romania, dar si ce lucruri bune fac antreprenorii din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri