Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a comentat intr-o postare pe Facebook, initiativa Gabrielei Firea de a asigura gratuitate pe transportul public in comun in Capitala, precizand ca liberalii vor vota impotriva acestei initiative populiste, cu toate riscurile, iar pomana lui Dragnea si Firea inseamna, de fapt, autobuze si tramvaie proaste in continuare.

Postarea Alinei Gorghiu se intituleaza ”Gratuitatea transportului public sau despre viata scurta a minunilor din bugete publice”. Ea ataseaza textului si o fotografie cu un autobuz din Bucuresti de dinainte de 1989, plin de calatori, care stau inclusiv pe scarile de urcare, conforn News.ro

”Ne-am obisnuit ca PSD sa faca minuni. Capacitatile magice ale reprezentantilor PSD se manifesta, de obicei - pura intamplare - in preajma unor sarbatori laice, cum ar fi alegerile. Mai ales atunci, PSD transforma apa in bere si aerul in mici. Minunile nu se opresc aici. Duhul sfant al PSD lucreaza zilele acestea la foc automat. Proaspatul primar al Capitalei si seful acestuia de partid au decretat ca locuitorii Capitalei sa nu mai plateasca transportul public de suprafata. Pana la urma, nu ne dorim toti sa nu platim nimic, totul sa fie gratis? Ce poate fi mai frumos decat sa folosesti un serviciu public fara sa platesti? Cine s-ar putea opune unei astfel de idei, atat de generoase, la care nu s-a gandit nimeni in Europa pana acum?”, a scris Gorghiu.

Copresedintele PNL precizeaza ca ”PNL va vota impotriva acestei initiative, dintr-un motiv foarte simplu, si anume ca minunile nu dureaza mult”.

”In cazul de fata, efectele sunt nocive pentru toti bucurestenii. Aceasta gratuitate va fi platita, pana cand se va constata de catre toti, falimentul RATB: si de catre cei care merg cu autobuzul sau tramvaiul, si de catre soferi, pietoni ori bicilisti pentru ca toti platim impozite si pentru ca serviciile publice nu pot fi gratuite, intr-o economie functionala”, considera Gorghiu.

Ea mai scrie ca ”asa stau lucrurile, atunci cand nu te inchini la statuia lui Lenin si nu crezi in biblia lui Marx”.

”Pomana domnului Dragnea si a doamnei Firea inseamna, de fapt, autobuze si tramvaie proaste in continuare, inghesuiala si mai mare, servicii de si mai slaba calitate si anularea oricarei perspective de modernizare a transportului in comun”, a mentionat Alina Gorghiu.

Potrivit acesteia, este evident ca ”gratuitatea transportului in comun nu va duce nici la o aerisire a traficului - un alt argument subred al PSD”.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri