Premierul Sorin Grindeanu a spus, miercuri, in conferinta de presa sustinuta dupa motiunea de cenzura, ca primul sfat pe care i l-ar da viitorului premier este sa nu creada in prietenia cu Liviu Dragnea.

Intrebat care este primul sfat pe care i l-ar da viitorului premier, Sorin Grindea a raspuns: "Sa nu creada in prietenia cu Liviu Dragnea", scrie News.ro.

De asemenea, intrebat daca crede ca Liviu Dragnea sau apropiatii liderului PSD s-ar putea razbuna pe el, premierul a spus ca marea problema tocmai aceasta a fost, ca nu aveau cu ce si ca spera ca "s-a depasit acel moment", desi nu este "foarte sigur".

Sorin Grindeanu a afirmat insa ca este sigur ca nu s-a depasit momentul fricii. "Frica pe care o aminteam si la Timisoara, si astazi in parlament", a adaugat Sorin Grindeanu.

Premierul a mai fost intrebat si ce va face in continuare, daca va ramane la Bucuresti sau va merge acasa la Timisoara, raspunzand ca in zilele urmatoare va merge, cu siguranta, acasa.

Grindeanu: Raman in PSD, care nu inseamna nici Dragnea, nici Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a mai spus, miercuri, ca va ramane in PSD, care nu inseamna nici Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu si care nu trebuia sa treaca prin asemenea incercare, sa dea jos propriul Guvern, pentru ca asa vrea un singur om. El a mai afirmat ca spera ca in sase luni sa nu ajungem intr-o situatie simlara, pentru ca Romania nu merita.

"PSD nu inseamna nici Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu si nu trebuia sa treaca prin asemenea incercare, sa dea jos propriul guvern pentru ca asa vrea un singur om. Sper ca in 6 luni sa nu ajungem intr-o situatie simlara, Romania nu merita asa ceva", a afirmat Grindeanu.

Sursa foto: Agerpres / Vadim Ghirda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri