Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a lansat licitatii deschise pentru pentru proiectarea si executia prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) a 91 de crese si gradinite in opt judete, cu o valoare totala estimata la 93,5 milioane lei, fara TVA.
Unitatile vor fi construite in judetele Dolj, Gorj, Dambovita, Teleorman, Salaj, Satu Mare, Mehedinti si Caras Severin, se arata intr-un comunicat al MDRT citat de Mediafax.

Valoarea estimata maxima pentru proiectarea si executia lucrarilor din judetele Dolj si Gorj este de 29,6 milioane lei, iar cele din Teleorman si Dambovita vor costa pana la 20,5 milioane lei. Proiectele din Salaj si Satu Mare sunt estimate la 23,6 milioane lei, iar cele din Mehedinti si Caras Severin au fost evaluate la 19,8 milioane lei.

Sumele nu includ TVA. Valoarea estimata include costurile de proiectare si executie, precum si pe cele de finantare, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

"Obiectivele de investitii au fost stabilite in functie de propunerile inaintate de autoritatile publice locale si in urma analizei comisiei tehnico-economice a ministerului, in baza criteriilor de prioritizare prevazute de legislatia in vigoare. Proiectele-tip utilizate pentru aceste obiective de investitii sunt de trei categorii, respectiv pentru crese/gradinite cu una, doua sau trei grupe de copii si sunt puse la dispozitie de MDRT", se mentioneaza in comunicat.

Autoritatile locale beneficiare identifica terenul pe care vor fi amplasate constructiile si vor realiza, la finalizarea investitiei, dotarile tehnico-edilitare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri