Mai multi antreprenori locali au investit 500.000 euro in deschiderea a opt magazine in parcul de retail ERA Shopping Park din Oradea, care vor ocupa o suprafata de peste 1.000 mp, a anuntat dezvoltatorul proietcului.
Cele opt magazine deschise de antreprenorii locali sunt Euphoria Style, Rendez Vous, Expo Fashion Bazaar, Chrome, Celebration, „Delicatese” by Florava, Targul Taranului si Madam Pondarosa.

„Deschiderea celor opt magazine a insemnat o investitie de jumatate de million de Euro, largirea mixului de chiriasi cu 20% si inchirerea a peste 1.000 mp”, au declarat reprezentantii Omilos, dezvoltatorul proiectului.

In prezent, ERA Shopping Park are un grad de ocupare de 95%, printre chiriasii sai numarandu-se Carrefour, Bricostore si Altex Megastore. Dezvoltatorul isi propune sa deschida ERA Mall in toamna acestui an si o investitie de aproximativ 80 de milioane de euro pana la finalul anului 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri