Inca de la venirea pe lume a primului copil, stilul de viata al intregii familii se schimba. Nevoia de a separa cat mai bine spatiile de zi de cele de odihna este tot mai mare, iar necesitatea unor spatii de depozitare in care sa-si gaseasca locul toate obiectele necesare intregii familii creste si ea.

Pe masura ce familia se mareste, iar copiii cresc, vei constata ca un apartament de 2 sau 3 camere poate deveni sufocant avand in vedere nevoile intregii familii. Cei mici au acum nevoie de spatii adecvate pentru joaca, odihna sau teme, iar parintii au in continuare nevoie de intimitate si de spatii de relaxare.

Pentru cei care isi doresc o locuinta spatioasa si moderna, dar nu au timpul sau resursele necesare pentru intretinerea unei vile, ansamblul rezidential GREENFIELD ofera cel mai mic pret pe metru patrat, din toata zona de Nord a Bucurestiului, la apartamentele cu 4 camere.

Aici poti gasi apartamente de 4 camere cu suprafete generoase de 124 mp, la un pret de numai 783 euro/mp (+TVA), majoritatea apartamentelor incadrandu-se la TVA de 5%. In plus, daca iti doresti si un spatiu exterior aferent locuintei, poti opta pentru unul dintre apartamentele situate la parter, care beneficiaza de gradina proprie.
Raportul calitate/pret este mai mult decat atractiv, mai ales daca luam in considerare faptul ca zona de Nord este una dintre cele mai cautate din Bucuresti, iar calitatea constructiei, a dotarilor si a finisajelor interioare este peste medie. Toate apartamentele beneficiaza de centrala proprie, incalzire in pardoseala, iar tamplaria, pardoselile, placajele ceramice si obiectele sanitare sunt elegante si durabile.

Compartimentarea moderna a apartamentelor raspunde cu succes cerintelor unei familii active, in care adultii trebuie sa faca fata atat provocarilor unei vieti cotidiene agitate, dar si celor legate de cresterea copiilor.

Apropierea ansamblului de padurile Baneasa si Tunari, cu o suprafata insumata de peste 900 de hectare, fac din GREENFIELD locul perfect in care copiii pot creste sanatos si armonios. Aici nivelul de zgomot este redus cu 50% fata de centrul orasului, iar calitatea aerului este similara cu cea dintr-un oras de munte.
Copiii se pot juca astfel intr-un mediu sigur si linistit, in spatii de joaca frumos amenajate, si au posibilitatea sa exploreze in voie padurea, cu toate speciile de plante, insecte si pasari pe care aceasta le gazduieste.

Cei care au ales sa locuiasca in GREENFIELD formeaza deja o comunitate tanara si vibranta, unita de respectul pentru natura si de pasiunea pentru un stil de viata sanatos, unde atat cei mici cat si cei mari isi pot face cu usurinta prieteni.

GREENFIELD – Ansamblul Salcamilor
LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
Suprafata dezvoltata pana in mai 2016: 7 hectare (din totalul de 60 de hectare), respectiv 35 blocuri, totalizand 924 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Apartamentele de la parter au gradina proprie.
GREENFIELD - Ansamblul Platanilor
Suprafata dezvoltata incepand cu mai 2016: 11 hectare (din totalul de 60 de hectare), respectiv 38 blocuri, totalizand 888 apartamente cu 2, 3 si 4 camere, ce se vor finaliza in primul trimestru al anului 2017.

GREENFIELD inseamna:
Locatie unica, la marginea padurilor Baneasa si Tunari
Aer cu 50% mai curat decat in centrul capitalei
Nivel de zgomot cu 50% mai redus decat in centru
Liniste, sanatate, miscare in aer liber
Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
www.greenfieldresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri