Dezvoltatorul imobiliar cu capital 100% romanesc, ALF Company, investeste 11,5 milioane euro intr-un proiect imobiliar compus din patru blocuri cu 152 apartamente in Capitala, a anuntat joi directorul general al firmei, Florin Chirita.
ALF Company a anuntat azi inceperea lucrarilor de constructie ale noului ansamblu rezidential Pipera Citylights. Complexul e situat pe Strada Popasului din Pipera si va cuprinde patru blocuri care vor fi finalizate treptat, incepand cu 2008. Primul bloc are ca termen de finalizare decembrie 2008, iar ultimul, decembrie 2009. Accesul catre "Pipera Citylights" este posibil din doua directii, din Colentina prin Sos. Stefanesti, din Aviatiei prin Sos. Pipera. Din 2009, accesul va fi posibil si dinspre autostrada Brasov, cu iesire spre Mobexpert.

Complexul va cuprinde 152 de apartamente, din care 4 garsoniere (cate una la parterul fiecarui bloc), 4 apartamente de 4 camere (apartamente situate la etajul 9 al fiecarui bloc, cu o terasa panoramica) si 144 de apartamente de 2 si 3 camere. Ansamblul va dispune de aproximativ 160 de locuri de parcare subterane.

Contractarea apartamentelor se va face la preturi ferme exprimate in lei. Pretul unei garsoniere este de 203.350 RON (60.340 euro la cursul zilei), un apartament de 2 camere porneste de la 296.800 RON (88.070 euro la cursul zilei), un apartament de 3 camere de la 426.650 RON (126.600 euro la cursul zilei), iar un apartament de 4 camere costa 743.050 RON (220.490 euro la cursul zilei). Preturile nu includ TVA.

Apartamentele vor putea fi achitate fie integral, fie prin accesarea unui credit ipotecar, prin intermediul bancii agreate. Agentul de vanzari partener, Neocasa, este o prezenta veche pe piata imobiliara romaneasca, una din cele mai active companii din domeniu.

ALF Company este o firma cu capital suta la suta romanesc. Proiectele sale au fost concentrate pana acum in zona Pipera si includ deja un bloc de locuinte situat in zona Iancu Nicolae.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri