Terenurile din Romania reprezinta singurul segment ce nu a fost atins de catre organizatorii de expozitii de profil, in ciuda efervescentei crescande de pe piata de real estate.
Expoland va fi singurul eveniment dedicat exclusiv terenurilor si serviciilor adiacente celor ce investesc pentru a construi. Vor fi reunite agentii imobiliare, avocati, cabinete de arhitectura si institutii financiare. Targul va avea loc in perioada 21-23 martie 2008, in incinta Salilor Dalles.

"In acest moment, in piata de real estate din Romania a aparut o extindere a cererii pentru terenuri catre zonele periferice ale Bucurestiuiui si din ce in ce mai mult pentru alte regiuni ale tarii. Constanta, Timisora, Cluj, Oradea, Brasov, Baia Mare, Craiova, sunt doar cateva orase interesante pentru investitorii straini si romani", spun organizatorii Expoland.

Medierea intalnirii dintre agentiile imobiliare din Bucuresti si din celelalte orase ale Roamaniei cu investitorii este unul din obiectivele principale Expoland. Un obiectiv secund este intermedierea unei colaborari viitoare intre agentiile din capitala si cele care fiinteaza in provincie. Aceasta colaborare are ca scop simplificarea accesului micilor agentii catre dezvoltatori cu mare putere financiara, simplificarea activitatii marilor agentii si cresterea numarului de tranzactii imobiliare.

Participand la Expoland, agentiile imobiliare si cei ce ofera servicii conexe pot observa direct care este modalitatea in care concurenta abordeaza piata in care isi desfasoara activitatea.

Expoland va fi cea mai buna metoda de a interactiona direct cu potentialii clienti si va deveni principalul barometru pentru tendintele cererii, pentru volumul ofertei si pentru posibilitatile de finantare ale unei investitii.

Sala Dalles, locatia in care se va desfasura Expoland editia I a fost aleasa tinind cont de profilul vizitatorului. Acesta face parte fie din segmentul ce cuprinde persoane cu varsta de peste 27 ani cu venituri peste medie, ce va vizita targul pentru a cumpara sau doar pentru a strange oferte de terenuri in scopul construirii unei locuinte unifamiliale , fie din segmentul investitorilor.

Aceste doua segmente sunt formate din persoane foarte active, foarte ocupate care lucreaza in centrul orasului si nu au timp de pierdut sau persoane care prefera o locatie intr-o zona cunoscuta. Bulevardul Magheru este o zona cu trafic pietonal intens, vizibilitatea oricaror metode de semnalizare ale expozitiei va fi cea mai buna si nu se pot pierde astfel vizitatori ce ar dori sa-l viziteze si nu pot din cauza accesului sau programului.

Firma organizatoare:
SC Green Field Pro Real Estate SRL
Contacte:
031.425.12.92
0728.066.127
contact@expoland.ro

www.expoland.ro

Wall Street, 9AM si Internetcorp sunt partenerii online al evenimentului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri