Quality Living Developers (QLD) si compania de consultanta imobiliara Colliers International au inceput sa vanda in luna ianaurie cea de-a doua faza de dezvoltare a complexului rezidential Green Lake, din nordul Bucuresti, situat in apropiere de Piata Presei Libere.
Ansamblul rezidential se intinde pe o suprafata de peste 100.000 mp si ofera o deschidere catre lacul Grivita de 225 de metri. Constructia Green Lake a inceput in vara anului 2006, proiectul fiind dezvoltat in doua etape. Prima etapa se va finaliza in decembrie 2008, cu constructia a 39 de vile si 118 apartamente. Aceasta etapa este in proportie de 65% finalizata si aproape gata pentru livrare, fiind vanduta in totalitate. Cea de-a doua etapa de dezvoltare, care va cuprinde alte 19 vile si 14 noi blocuri, se va livra in primul trimestru al anului 2010.

„Vanzarile la cea de-a doua faza au inceput in prima parte a lunii ianuarie, si deja a fost vanduta o parte de 33% din cele 480 de locuinte. Pretul mediu pe metru patrat este de 1.800 euro, plus TVA si se aplica la suprafata construita a apartamentului si la suprafata teraselor, spatiile comune neintrand in acest calcul, ele fiind calculate la euro / mp”, a declarat, pentru Wall-Street, Andreea Hamza, Project Manager si Senior Consultant in cadrul Colliers Residential Division.

Valoarea totala a proiectului Green Lake se ridica la aproximativ 200 milioane de euro, iar finantarile au fost acordate de catre Bancpost.

Cele mai ieftine locuinte ale proiectului sunt apartamentele cu doua camere, cu suprafete cuprinse intre 62 si 113 mp, preturile variind intre 118.000 si 238.000 euro, fara TVA. Cele mai mari preturile le au vilele individuale, intre 655.000 si 885.000 euro, fara TVA, avand suprafete cuprinse intre 487 si 559 mp.

Quality Living Developers (QLD) este companie de dezvoltare imobiliara, apartinad unui grup de oameni de afaceri din Grecia. QLD are, in acest moment, opt proiecte imobiliare in Romania, aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Colliers Residential Division s-a specializat in ultimii doi ani in vanzarea proiectelor rezidentiale de mari dimensiuni, iar in prezent reprezinta in exclusivitate proiecte rezidentiale ce cumuleaza peste 9.000 de unitati, portofoliul ridicandu-se la valoarea de circa doua miliarde de euro.

Colliers International este un parteneriat de companii de consultanta imobiliara ce opereaza prin 240 birouri in 51 de tari, partenerul principal fiind Colliers Macaulay Nicolls Inc. (CMN) cu sediul in Vancouver, Canada.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri