Agentia imobiliara Realpro, care promoveaza sistemul nord american de vanzare garantata a casei, a investit, in ultimii trei ani, 750.000 de dolari (aproximativ 485.000 de euro) in reteaua de francize Realpro, o alternativa la franciza imobiliara clasica, fara o investitie initiala si fara nicio taxa de franciza, conform reprezentantilor companiei.
Realpro a investit in intregul sistem aproximativ 750.000 de dolari incepand din noiembrie 2005. Investitia principala a fost in tehnologie software si hardware si in dezvoltarea si implementarea programelor de training si coaching pentru personalul de suport, au declarat reprezentantii companiei.

“Toate programele de training si toate intalnirile cu personalul de suport si cu membrii retelei au loc de la birou sau chiar din confortul propriei locuinte. Pentru realizarea intalnirilor online, Realpro foloseste cele mai performante sisteme de videoconferinte si colaborare online”, a declarat Sorin Udrea, Marketing & Training Director Realpro.

Spre deosebire de o franciza imobiliara clasica, care necesita investitii de zeci de mii de euro, agentii imobiliari care doresc sa detina un birou Realpro nu trebuie sa faca o investitie initiala si nu platesc nicio taxa de franciza. Costurile lunare ale unui birou sunt reprezentate de o redeventa fixa in valoare de 300 de euro si o redeventa procentuala egala cu 6% din incasari, care include toate serviciile de training, coaching si suport oferite de echipa Realpro.

Taxa de redeventa include toate instrumentele tehnologice puse la dispozitia biroului: Realpro PowerWebsite - propriul website al biroului, Realpro Office – software de administrare contacte si proprietati, flexmls – software de listare a proprietatilor, Marketing Assistant – software de realizare materiale de marketing si publicitate in ziare.

Agentii care doresc sa detina un birou Realpro pot obtine intreaga afacere la cheie, incluzand software-ul amintit si programele de marketing si materialele de marketing, echipa de suport, dar si un proces cu 106 activitati pentru vanzarea de case. Fiecare agent beneficiaza de training gratuit pe o perioada de 90 de zile, cu 12 module de training si coaching pentru lansarea afacerii. Ulterior, agentul beneficiaza gratuit de programe de mentoring la fiecare doua saptamani si de programe de instruire continua.

Realpro este sistemul nord american de vanzare garantata a caselor unifamiliale si apartamentelor. Birourile companiei sunt situate in Bucuresti, in Union International Business Center.

Pe piata agentiilor imobiliare in franciza mai activeaza Remax si Century 21.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri