A doua editie regionala a Targului International de Apartamente Condominium se deschide astazi in mall-ul Polus Center din Cluj Napoca si aduce in premiera 13 proiecte rezidentiale.
Targul International de Apartamente Condominium este cel mai important targ specializat pe apartamente din Europa, adunand 36 de companii din Cluj Napoca si Bucuresti care isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, dar si institutii recunoscute din domeniul financiar-bancar.

Proiectele prezentate la targ ofera un total de peste 13.000 de unitati locative, din care 8.000 disponibile la vanzare. La aceasta editie, Condominium Expo va prezenta vizitatorilor peste 40 de ansambluri rezidentiale din zona Ardealului.

Pentru oferta interna, preturile incep de la 25.000 euro, in Ansamblul Imperialii din Comuna Floresti si ajung pana la 227.250 euro in Proiectul Mozart.

Alte puncte de atractie ale evenimentului sunt proiectele din Spania si Brazilia, a caror valoare estimata se ridica la peste 200 milioane euro, cat si oferta de apartamente din Germania, cu preturi care incep de la 14.900 euro.

Expozitia va fi deschisa pana duminica, 11 mai.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri