Global Finance, prin divizia sa de Real Estate, Global Emerging Property Fund, va investi 200 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar mixt compus din locuinte si birouri in Capitala si are in vedere dezvoltarea a inca doua proiecte, a anuntat compania.
Proiectul Global City Residential, in care se investesc 65 de milioane de euro, va fi completat de o a doua faza, a carei finantare se ridica la valoarea de 55 de milioane de euro.

"Complexul rezidential face parte din proiectul mixt Global City, care include si un Business Park format din cladiri de birouri de clasa A. Valoarea totala a proiectului este de 200 de milioane de euro", a declarat Ivana Bozjak, partener responsabil pe Divizia de Real Estate in cadrul Global Finance.

In prima faza a proiectului Global City Residential vor fi construite patru cladiri ce vor cuprinde 381 de unitati, cu suprafete de la 50 de mp la 200 de mp. Acestea sunt impartite in 40 de studiouri, 142 de apartamente cu doua camere, 99 cu trei camere, 86 cu patru camere si 14 duplexuri. Suprafata totala a terenului alocat noului ansamblu din nordul Bucurestiului este de 22.204 mp.

Finalizarea primei etape a ansamblului rezidential este estimata pentru ianuarie 2010, iar pentru faza a doua, in trimestrul al patrulea din 2010.

In Romania, Global Finance are in vedere dezvoltarea a inca doua proiecte imobiliare de mare anvergura: Global Gardens, ansamblu rezidential langa Scoala Americana si Global Plaza Floreasca, un proiect mixt, localizat in imediata vecinatate a Parcului Floreasca, ce va include spatii de birouri, galerii comerciale si apartamente de lux.

Global Finance este un fond de investitii independent, administrand o serie de fonduri de investitii private si imobiliare. Infiintat in 1991, Global Finance a fost unul din pionierii investitiilor private in Sud-Estul Europei.

Compania are birouri in Atena, Bucuresti si Sofia si a realizat peste 70 de investitii, capitalizand un total de peste 850 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri