First Office, subsidiara companiei IPC Investment Group, a semnat in ultima luna inca trei contracte de inchiriere pentru spatiile de birouri all inclusive detinute in cladirea Victoria Business Park, din zona de nord a Capitalei, marindu-si numarul de posturi de lucru de la 147 la 210.
Cele trei contracte au fost semnate cu Bioderma, o companie ce ofera servicii postale si Rowa Dany, valoarea totala a investitiei in mobilier, echipamente IT si de birou, reamenajare spatiu si personal, ridicandu-se la 140.000 de euro.

First Office si-a extins astfel cu 43% numarul de posturi de lucru, un post de lucru insemnand spatiul complet amenajat pentru desfasurarea activitatii unui angajat: birou, scaun, dulap, casetiera documente, infrastructura IT, sistem de ventilatie in trei benzi si linie telefonica. Un spatiu de lucru are o suprafata neta de 7,5 mp si suprafata medie bruta, incluzand toate zonele comune, de 11,5 mp.

Cat se castiga din inchirierea spatiilor de birouri all inclusive


Targetul companiei este de aproximativ 360 de posturi de lucru inchiriate pana la sfarsitul anului.

Serviciile oferite de First Office reprezinta o alternativa la inchirierea spatiilor standard de birouri, deosebindu-se de acestea prin disponibilitate imediata, flexibilitatea spatiului contractat, impartirea costurilor pentru zonele comune intre utilizatori si eliminarea costurilor initale pe care le presupune relocarea unei companii.

Compania activeaza pe piata romaneasca de la inceputul anului 2007 si reprezinta o investitie initiala de 1,6 milioane de euro. Compania are sediul in Victoria Business Park, in zona de nord a Capitalei, unde a contractat in 2007 o suprafata de 75% din corpul 3 al parcului de afaceri, pe o perioada de sapte ani.

IPC Investment Group (IPC) este un grup format din 20 de companii inregistrate in Romania, Olanda si Estonia. In Romania, compania isi canalizeza eforturile investitionale in trei directii: investitii imobiliare, dezvoltarea si extinderea First Office si deschiderea lantului de spalatorii auto The Car Shower.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri