Cea mai ieftina locuinta prezenta in cadrul targului Project Expo din Capitala este o garsoniera semifinisata din Berceni, care poate fi cumparata pentru 28.000 de euro
Aproape 4.500 de locuinte sunt oferite spre vanzare la targ, in cadrul a 60 de proiecte imobiliare, multi dintre dezvoltatori aplicand reduceri de preturi cuprinse intre 10-40% ca sa-i atraga pe potentialii cumparatori, potrivit organizatorilor.

Astfel, un apartament de doua camere situat pe Bulevardul Basarabia, cu o suprafata de 95 metri patrati, costa 124.000 euro, dupa ce dezvoltatorul a aplicat o reducere de 40%, scrie NewsIn

In schimb, alti dezvoltatori imobiliari ofera reduceri, insa pentru o perioada limitata. Astfel, potentialii clienti pot beneficia, pana la 15 mai, de o reducere de 10% la cumpararea unei case dintr-un ansamblu rezidential localizat in comuna Vidra, din Ilfov.

Casele care fac obiectul ofertei au suprafete construite de 56-127 metri patrati, avand preturi cuprinse intre 49.000 si 70.000 euro. In cadrul aceluiasi ansamblu rezidential se poate cumpara doar lotul de teren construibil, la un pret de 50 euro pe metru patrat.

Cea mai scumpa locuinta este un penthouse situat pe Bulevardul Unirii, intr-un imobil construit in anul 1994, care are un pret de aproape 400.000 de euro. Locuinta are o suprafata de 240 metri patrati si cuprinde o terasa de 100 metri patrati. Pretul apartamentului a fost redus de la suma de 1,2 milioane euro.

Targul Project Expo aflat, la a sasea editie, s-a desfasurat in perioada 5-7 martie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si reuneste 60 de proiecte imobiliare. La targ sunt prezenti 40 de expozanti, majoritatea locuintelor pe care le prezinta fiind localizate in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri