Medison Pharma va ocupa o suprafata de 412 mp la etajul al treilea al cladiri Buzesti 85 (foto), potrivit lui Nicolae Pistalu, consultant in cadrul companiei The Advisers/Knight Frank.

“Contractul pentru spatiul ocupat in Buzesti 85 a fost incheiat pe o perioada de cinci ani. Pe langa suprafata de birouri, am inchiriat sase locuri de parcare. Tot procesul de alegere a spatiului din momentul contactarii agentiei si pana la semnarea contractului a durat mai putin de o luna”, a declarat Gabriel Ghitescu, general manager al Medison Pharma.

Proiectul Buzesti 85 a fost dezvoltat de compania E.E.I. Imobiliara Investment si inaugurat in anul 2007, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 3.000 mp. Printre actualii chiriasi se mai numara companiile: KLM, Air France Romania si Sanoma Hearst.

Compania farmaceutica Medison Pharma are, in prezent, 11 angajati in Bucuresti. Gabriel Ghitescu are o experienta de 14 ani in industria farmaceutica, lucrand anterior pentru grupul american Merck Sharp & Dohme.Pe langa Romania, Medison Pharma este prezenta pe pietele din Israel si Slovacia.

Consultantul imobiliar The Advisers/Knight Frank a mai anuntat recent relocarea companiilor UniCredit Consumer Financing si Dole in cladirea HQ Victoriei, amplasata pe strada Grigore Alexandrescu.

UniCredit Consumer Financing are aproape doua etaje in HQ Victoriei

UniCredit Consumer Financing are aproape doua etaje in HQ Victoriei