Sase persoane si-au pierdut viata intr-un accident pe DN1 provocat de un sofer de 28 de ani care era singur in masina si care, potrivit primelor informatii, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism BMW X3 in care se aflau cinci persoane, intre care doi copii.

Una dintre ipotezele politistilor este ca soferul care a provocat accidentul ar fi vrut sa se sinucida, arata Digi 24. Ultimul mesaj postat pe pagina sa de Facebook sugereaza acest lucru.

Politistii l-au identificat pe tanarul care a provocat accidentul. Este vorba despre un bucurestean de 28 de ani. In cealalta masina se aflau un barbat de 44 de ani din Campina, aflat la volan, un alt barbat, tot din Campina, un copil de 12 ani, o tanara si o fetita.

Una dintre ipotezele politistilor este ca tanarul de 28 de ani, care a provocat accidentul, ar fi vrut sa se sinucida. Si asta pentru ca ultimul mesaj postat de el pe Facebook sugereaza acest lucru:

Aveti grija de voi prieteni, amici, cunostinte! Eu plec intr-o lume mai buna si aveti grija pe cine iubiti sa nu patiti la fel ca mine! Va iubesc pe toti! Iarta-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar asa nu mai rezist sa traiesc.

Accidentul a avut loc pe Drumul National 1, la kilometrul 81.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri