Vremea calda determina RADET sa opreasca din 1 aprilie furnizarea caldurii pentru bucuresteni. Oprirea caldurii se face atunci cand se inregistreaza trei zile consecutive cu temperatura medie a aerului exterior de peste 10 grade Celsius intre orele 18.00-06.00, a anuntat Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice din Bucuresti (RADET).

„Incepand cu 1 aprilie 2016 vom opri furnizarea energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat al Municipiului Bucuresti”, potrivit Regiei. De la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale, adica spitale, crese, gradinite, sere, in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a conducerii acestora.

Oprirea agentului termic pentru incalzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare si inchiderea instalatiilor catre consumatori, astfel incat efectele vor fi resimtite in urmatoarele 24 de ore.

Regia, controlata de Primaria Municipiului Bucuresti, furnizeaza energie termica pentru peste 560.000 de apartamente si 1,2 milioane de persoane din Capitala, dar si circa 3.000 de firme.

RADET, cea mai mare companie de profil din Romania, pierde in fiecare zi apa din retele de distributie a energiei termice in valoare de 32.000 de euro. Pierderile sunt cauzate de starea precara a retelei de termoficare din Bucuresti, una dintre cele mai mari din lume.

Sursa foto: mediafaxfoto.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri