A devenit zborul tot mai periculos? Cum trateaza asiguratorii situatia

Cristian Gubandru17 August 2012 in Turism

Germanwings mareste limita de greutate pentru bagajul de cala


Germanwings mareste limita de greutate pentru bagajul de cala
Operatorul aerian low-cost Germanwings creste limita de greutate pentru primul bagaj de cala de la 20 la 23 de kilograme.

Tarifele ”Best”si ”Flex” includ optiunea de bagaj de cala gratuit. In ceea ce priveste tariful ”Basic”, clientii care s-au inregistrat online vor plati in continuare 10 euro pentru bagajul predat la check-in.

Pentru orice alt bagaj de cala cu greutatea de pana la 23 de kilograme este perceputa o taxa de 70 de euro.

De noile reglementari profita in special pasagerii care calatoresc insotiti de copii mici.

Si in cazul bagajelor cu greutate mare se aplica in prezent o noua regula, pentru bagajele cu limita maxima admisa de pana la 32 de kilograme se plateste o taxa de 50 de euro pentru primul bagaj si de cate 30 de euro pentru urmatoarele.

Citeste si:

Ca si pana acum, politica privind transportul bagajelor aplicata de Germanwings permite, pe langa bagajul de cala, transportul gratuit al unui bagaj de mana. Acesta trebuie sa se incadreze in dimensiunile 55 x 40 x 20 de centimetri. Greutatea maxima admisa pentru bagajul de mana este de opt kilograme.

Modelul simplificat de aplicare a taxelor reprezinta o incercare de armonizare cu sistemele aplicate de alte companii aeriene din cadrul concernului Lufthansa.

Germanwings ofera zboruri cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hanovra si Dortmund in peste 90 de destinatii europene, Israel si Africa de Nord. Compania are in prezent o flota de 32 de avioane de tipul Airbus A319.

Recomandare Unde se cazeaza cei 100.000 de turisti pe litoral in week-end-urile aglomerate?
Citeste si

mai multe articole din Turism
}