Compania Tarom lanseaza o promotie valabila pe toate destinatiile sale externe, cu exceptia curselor operate in code share si cele spre Belgrad, cu preturi incepand de la 99 euro cu toate taxele incluse pe zborurile operate direct.

Biletele sunt disponibile la vanzare. Oferta de iarna este valabila pentru calatoriile in perioada 20 ianuarie-14 martie 2014.

In perioada 13 - 31 ianuarie 2014, Tarom ii invita pe toti cei interesati sa achizitioneze bilete dus-intors spre/dinspre Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iasi), Chisinau, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucuresti si Iasi), Madrid, Munchen (din Bucuresti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucuresti si Cluj), Roma (din Bucuresti si Iasi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iasi), Viena (din Bucuresti si Cluj).

Tarom ofera transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentand echipamente de ski sau snowboard, pentru pasagerii care calatoresc intre Romania si Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna si Geneva.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom are zboruri catre 37 destinatii din care 9 sunt interne.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri