TAROM lansează de Crăciun o ofertă specială la biletele de avion la călătorii efectuate începând cu 15 ianuarie 2024, până la final de martie 2024, scrie Agerpres.

"Compania TAROM lansează Oferta de Crăciun! Anul acesta, Moş Crăciun aduce multe reduceri la biletele de avion! Bucură-te de cadourile pe care le poţi găsi în tolba Moşului, alegând destinaţia preferată. În perioada 22 - 31 decembrie 2023, dăm startul unei oferte speciale cu perioadă de călătorie începând cu 15 ianuarie 2024 până la final de martie 2024", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, tarifele biletelor de avion spre destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 129 de euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kilograme şi check-in gratuit pe o serie de destinaţii.

Astfel, cu un tarif de ce porneşte de la 129 de euro, pot fi achiziţionate bilete între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Istanbul, Chişinău, Salonic, Sofia, iar cu 169 de euro românii pot ajunge la Budapesta, Frankfurt, Praga şi Roma.

Pentru Amsterdam, Bruxelles, Londra, Madrid şi Paris, preţul biletelor porneşte de la 189 de euro.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

"Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de compania TAROM în perioada 15 ianuarie 2024 - 31 martie 2024 (data ultimului retur) şi este supusă
unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate. Vă aşteptăm cu drag la bord!", se mai spune în comunicat.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Sursa foto: Agerpers/Simion Mechno

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri