Compania TAROM oferă bilete cu preţuri reduse, în perioada 4 - 9 aprilie 2024, pentru 26 de destinaţii interne şi externe programate în lunile aprilie şi mai, scrie Agerpres. Care sunt destinațiile la preț redus cu cea mai mare căutare.

"TAROM a pregătit o nouă campanie specială, "Pe aripi de poveste", derulată în perioada 4 aprilie - 9 aprilie 2024, pentru călătorii care visează să se îmbarce într-o aventură de neuitat în lunile aprilie şi mai. 26 de rute interne şi internaţionale aşteaptă să fie descoperite cu reduceri speciale la achiziţia de bilete. Tarifele biletelor pentru destinaţiile interne pornesc de la 109 euro, iar pentru cele externe - de la 149 euro", se arată în comunicatul operatorului aerian naţional, transmis joi AGERPRES.

Astfel, în perioada 4 - 9 aprilie 2024, biletele cu preţuri de la 109 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi achiziţionate între Bucureşti - Baia Mare, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara, iar de la 149 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti - Atena, Belgrad, Chişinău, Istanbul, Sofia şi Salonic.

Cu preţuri de la 179 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărate biletele între Bucureşti - Bruxelles, Budapesta, Praga şi Roma, iar cu tarife începând de la 199 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între Bucureşti - Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa şi Paris.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate pe curse operate de compania TAROM în perioada 6 aprilie - 31 mai 2024 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Pasagerii care beneficiază de această ofertă au incluse un bagaj de cală (23 kg), un bagaj de mână şi check-in gratuit. Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Sursa foto: Facebook / TAROM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri