TAROM lansează o nouă campanie specială la finalul lunii februarie, "Vara sanie şi iarna car", şi oferă bilete la preţuri reduse călătorilor care îşi planifică din timp vacanţele pentru sezonul estival.

TAROM a pregătit pentru perioada 26 - 28 februarie 2024 preţuri special reduse la achiziţia biletelor de avion, pentru călătorii programate în luna iulie.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii: Bucureşti - Belgrad, Budapesta, Chişinău, Praga şi Sofia (tarif de la 120 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse); Bucureşti - Tel Aviv (de la 135 euro); Bucureşti - Londra (de la 150 euro).

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile menţionate pe curse operate de TAROM în perioada 1 iulie 2024 - 31 iulie 2024 (data ultimului retur) şi este supusă unor termene şi condiţii speciale. Locurile la aceste tarife sunt limitate.

Sursa foto: Facebook / TAROM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri