Ryanair a pus in vanzare bilete de avion de la 5 euro pe zbor, catre mai multe destinatii din Germania, dar si catre alte destinatii din Europa. Iata unde poti sa zbori.

Zborurile la 5 euro sunt valabile din Timisoara catre Berlin si Dusseldorf, respectiv din Oradea catre Memmingen si Dusseldorf. Oferta este valabila pentru zboruri in perioada 1 octombrie-30 noiembrie 2017 pentru rezervarile facute pana pe 25 august.

Din Bucuresti, Ryanair are zboruri de la 8 euro/segment catre Timisoara, 10 euro/segment catre Bruxelles si Milano si de la 13 euro catre Bologna si Roma. Catre Berlin pretul unui zbor este de 15 euro dus.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe.

Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Pe piata locala, Ryanair concureaza cu Wizz Air si Blue Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri