Peste 90% din pensiunile agroturistice din judetul Sibiu sunt ocupate pentru petrecerea de Revelion, in timp ce pentru Craciun doar 25% din pensiuni au rezervari a declarat, citat de NewsIn, reprezentantul Asociatiei Nationale pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Sibiu, Dorin Beu.
“De Craciun lumea de obicei prefera sa stea acasa, in familie. Pentru Revelion, in schimb, cererea e foarte mare. Inca mai primim cereri si mai mult ca sigur ca se va ajunge la un grad de ocupare de 100%, cum a fost si anul trecut”, spus Beu.

Potrivit sursei citate, cele mai cautate pensiuni sunt cele din Marginimea Sibiului, multe dintre ele fiind ocupate in totalitate inca de la inceputul lunii decembrie.

Un sejur de patru zile pentru Revelion, la o pensiune din judetul Sibiu costa aproximativ 800 lei de persoana, cu demipensiune si masa de Revelion. „In functie de pensiune, proprietarii ofera diverse actiuni separate, cum ar fi plimbari cu sania, mai ales ca in ultimele zile a nins si probabil vom avea zapada si de Revelion, sau vizite la diferite obiective turistice din zona”, a spus Beu.

La hotelul de gheata de la Balea Lac in schimb, toate locurile au fost rezervate, constructia hotelului urmand sa fie finalizata in cursul acestei saptamani, a declarat, patronul Arnold Klingeis. Pretul unui sejur de patru zile la Iced Hotel va costa 299 de euro. Pachetul include demipensiune, program festiv de Revelion la cabana, dar si cateva momente scurte in interiorul Iced Hotel. “Vom avea si cateva surprize pentru cei care vor alege sa petreaca alaturi de noi”, a precizat Klingeis. Perioada sejurului este 28 decembrie 2007 – 02 ianuarie 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri