Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va semna saptamana viitoare cateva sute de contracte pentru beneficiarii masurii 313 privind incurajarea activitatilor turistice, a declarat Mihail Dumitru, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale.
Masura 313 se incadreaza in Axa III "Imbunatatirea calitatii vietii in zonele rurale si diversificarea economiei rurale" si are ca obiectiv general dezvoltarea activitatilor turistice in zonele rurale care sa contribuie la cresterea numarului de locuri de munca si a veniturilor alternative, precum si la cresterea atractivitatii spatiului rural, scrie NewsIn.

Pentru sesiunea 12 octombrie - 6 noiembrie 2009, au fost depuse 329 cereri de proiecte in valoare 57,9 milioane euro. Din acestea au fost selectate spre finantare 269 proiecte, in valoare de 47,1 milioane euro, insa din acestea au fost semnate 254 proiecte, in valoare de 43,5 milioane euro.

De asemenea, in ultima sesiune de primire de proiecte, ce s-a desfasurat in perioada 16 noiembrie - 11 decembrie 2009, au fost depuse 209 proiecte in valoare de 35,3 milioane euro. Acestea sunt in prezent in faza finala de selectie.

De la lansarea Masurii 313, adica din 2008 si pana in prezent, au fost depuse 811 cereri de finantare conforme, din care au fost selectate 634 cereri de finantare. Pana acum s-au semnat 456 de contracte privind Masura 313, in valoare totala de 80,77 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri