Tarom a anulat luni noua curse din Bucuresti spre mai multe destinatii interne si externe, iar 11 zboruri au intarzieri de 7-8 ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv a vizibilitatii reduse generate de ceata, relateaza Mediafax.
Astfel, luni au fost anulate cursele companiei din Bucuresti spre Cluj (2), Iasi, Sibiu, Timisoara, si zborul Cluj-Viena, precum si trei curse externe, respectiv Sibiu-Munchen, Bucuresti-Sofia si Bucuresti-Belgrad, toate cu retur.

Totodata, zborurile din Oradea (2), Sibiu, Baia Mare, Targu Mures, Suceava, Iasi, Timisoara si Satu Mare, care urmau sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti au intarzieri de pana la opt ore.

Alte doua curse ale companiei, respectiv Bucuresti-Iasi si Bucuresti-Bari, au intarzieri de pana la sapte ore, iar un alt zbor a fost redirectionat spre aeroportul din Constanta.

"Cursa Tarom RO156 Tel Aviv-Bucuresti nu a putut ateriza la Bucuresti la ora planificata, 12:40 local, din cauza conditiilor meteo, a survolat Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si a aterizat in deplina siguranta pe aeroportul din Constanta, la ora locala 13:35. Dupa ce conditiile meteo vor permite aterizarea pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, pasagerii vor fost transportati la destinatie cu aceeasi aeronava Tarom", se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit operatorului aerian, din cauza conditiilor meteo actuale mai multe curse Tarom pot inregistra modificari in programul de operare.
Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularitati vor fi distribuiti pe alte zboruri pana la destinatia finala, conform biletelor de avion, care reprezinta contractul dintre compania aeriana si pasager, si vor primi asistenta pe aeroporturi.

Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania, cu afaceri de 191,4 milioane de euro in 2009, opereaza zboruri catre 49 de destinatii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Pentru 2010, Tarom estimeaza peste doua milioane de pasageri transportati si un grad de ocupare de peste 60%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri