Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, isi largeste operatiunile din Iasi prin lansarea zborului direct Iasi-Roma (Fiumicino).
Dupa Timisoara, Bucuresti - Otopeni, Craiova si Bacau, Iasi este urmatorul oras din Romania unde Carpatair isi extinde baza operationala, adaugand rute externe directe la cele interne deja existente.

Noua ruta va fi operata incepand cu data de 21 aprilie 2011, cu o frecventa de 2 zboruri/saptamana, in zilele de joi si duminica, iar in perioada iulie – septembrie va fi introdusa o frecventa aditionala in zilele de marti. Noile zboruri vor fi efectuate cu aeronave Fokker 70 si 100.

“Extinderea operatiunilor din Iasi face parte din strategia de expansiune inceputa la finele lui 2009 prin largirea operatiunilor din Bucuresti-Otopeni. Pe parcursul anului 2010, am continuat expansiunea prin adaugarea a doua noi baze operationale, Craiova si Bacau, Carpatair devenind astfel operatorul national cu cele mai multe frecvente de zbor pe directia Italia. Introducerea zborului direct Iasi-Roma este justificata de cererea crescuta de calatorie pe aceasta ruta” a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari.

Pe parcursul anului 2010 compania a introdus 6 noi destinatii, inregistrand o cifra de afaceri de 74 milioane euro, in crestere cu aprox. 14% fata de anul 2009. Cu noile rute introduse in 2010, Carpatair este compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (158 zboruri one-way – 79 frecvente) si cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.

Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri