CIT Grup, distribuitor romanesc pe nisa echipamentelor IT refurbished, continua extinderea pe piata din Romania si lanseaza garantia pe viata pentru produsele refurbished din portofoliu, o premiera in regiune.

Cu o crestere substantiala a veniturilor, depasind 5 milioane de euro in 2015, CIT Grup, una din putinele firme romanesti specializate in vanzarea de echipamente IT refurbished, a demarat o ampla actiune de extindere pe piata romaneasca. Pe langa diversificarea canalelor de distributie, CIT Grup isi regandeste serviciile si introduce, pentru prima data in Romania, garantia pe viata pentru echipamente IT. Aceasta se va aplica intregului portofoliu de laptopuri, calculatoare, statii grafice si monitoare refurbished. Conceptul se adreseaza atat segmentului business cat si clientilor persoane fizice.

“Garantie pe viata inseamna siguranta si incredere in compania noastra si in produsele pe care le comercializam. Am decis asadar sa extindem o campanie limitata in timp la toata gama de produse, astfel incat aceasta noua facilitate, garantia pe viata, sa devina un standard pentru cele mai cautate produse din portofoliul nostru, un fapt absolut inedit pentru piata de IT din Romania. Produsele noastre apartin majoritar unor game profesionale, sunt de anduranta. In plus, linia proprie de servisare ne permite acest avantaj”, precizeaza Dan Iliescu, CEO si co-fondator CIT Grup.

In 2015, CIT Grup a inregistrat o crestere de 24% a cifrei de afaceri. Aproximativ 70% din venituri au fost asigurate de reteaua proprie de distributie, care depaseste 3.500 de distribuitori inregistrati, din care aproape 20% sunt activi in
fiecare luna. In acelasi timp, 25% din cifra de afaceri a fost asigurata de vanzarea catre segmentul B2B, iar diferenta% de achizitiile facute de persoane fizice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri