Sarbatoarea reducerilor, Black Friday, va avea loc in State vinerea aceasta, si multi se indreapta catre online pentru a achizitiona produse. Adobe urmareste tranzactiile in timp real si spune ca pana la ora 17:00 retailerii online au generat vanzari de 1,15 miliarde de dolari, aproape cat intreaga piata din Romania, intr-un an intreg.

Cresterea este de 13,6% de la an la an. Din aceasta suma, 449 de milioane de dolari au provenit din tranzactii mobile (332 milioane de dolari smartphone-uri, 127 de milioane de dolari, tablete), un record si o evolutie de 58,6% fata de 2015.

702 milioane de dolari au constat in tranzactii realizate pe desktop-uri, scrie Techcrunch.

Adobe estimeaza ca, per total, de Black Friday, vanzarile vor depasi 2 miliarde de dolari, aproape dublu fata de piata de eCommerce din Romania, in 2015.

Circa 54% din vizite vin de pe terminale mobile. Device-urile iOS aduc valoare mai ridicata decat Android, conversii medii de 144$, vs 119$ Android.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri