Comentarii pe articolul Romtelecom anunta un parteneriat cu Google


Romtelecom vinde ceea ce in mod normal e gratuit?

Gabriel la 2 Septembrie 2008, ora 15:13
Romtelecom vinde ceea ce in mod normal e gratuit?
Este incredibil! Daca e adevarat ce spune autorul articolului, este incredibil. Practic Romtelecom incearca sa-si faca reclama cu ceea ce in mod normal, orice om care vrea sa aiba un cont, il ia gratuit! Numai in Romania se poate intampla asa ceva. De ce ar lua cineva internet de la Romtelecom pentru a obtine un serviciu care oricum il poate avea? Incredibil... Cica "Astfel, utilizatorii de e-mail Clicknet vor avea automat acces la alte aplicatii Google, pe langa e-mail, cum ar fi mesagerie instant integrata, calendar cu notificare gratuita prin mesaje text (SMS) si aplicatii online ce includ procesare word, prezentari si tabele". Toate serviciile din articol sunt gratuite! Deschideti ochii, oamenilor!

la 3 Septembrie 2008, ora 11:47
Era vorba despre cei ce deja au ales serviciile Romtelecom si bine au facut. Si eu am internet de la ei si nu se compara cu bataia de joc de la retelele de cartier sau chiar RDS, unde am fost abonat dar am renuntat deoarece viteza de download era mai mica de 10 Kb.
Jollyca la 3 Septembrie 2008, ora 13:04
@Gabriel - auzi, tu ai inteles ceva din articolu asta ? Este o FACILITATE, adica daca iei clicknet ai chestia aia - chestie gratuita oricum. Nu e nici o magarie si nici un romanism, e doar reclama. Si sunt de acord si cu "Fara nume", ClickNet da ceata la RDS sau UPC sau retele de cartier.
Ioan Dan Grigoras la 7 Septembrie 2008, ora 23:04
Intr-adevar, serviciile de internet si web hosting de la ROMTELECOM sunt foarte bune in comparatie cu ceilalti provideri. Facilitatea abonatilor ClickNet de a avea acces automat la aplicatiile Google mi se pare o idee foarte buna.

  Inapoi la articolul Romtelecom anunta un parteneriat cu Google

Setari Cookie-uri